Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalin superhankinta lunasti hintalappunsa – Uskomatonta draamaa Valioliigan huippumatsissa!

Mikel Arteta, Declan Rice.
AOP

Valioliigan neljäs pelikierros huipentui suurseurojen Arsenalin sekä Manchester Unitedin kohtaamiseen.

Seurojen välisistä otteluista ei historiallisesti draamaa ole puuttunut, eikä joukkueiden uusinkaan kohtaaminen jättänyt varmasti ketään kylmäksi. Arsenalin kesän superhankinta Declan Rice avasi maalihanansa uudessa seurassaan ja iski ottelun voittomaalin lisäajalla.

Arsenal painoi ensimmäisellä jaksolla hyökkäyspäässä vahvemmin päälle, mutta vierailija United sai ensimmäisenä tulostaululle täytettä. Marcus Rashford ujutti upeasti kaksi Arsenal-puolustajaa kahville ja laukoi vastustamattoman laukauksen tolpan kautta Arsenal-verkkoon.

Isännät eivät jääneet pitkäksi aikaa maalia märehtimään, sillä vain minuuttia myöhemmin puntit olivat jälleen tasan. Arsenal-kapteeni Martin Ødegaard jätettiin täysin vapaaksi Unitedin kuudentoista sisällä ja norjalainen kiitti iskemällä pallon varmasti verkkoon.

United näytti karkaavan voittoon vain pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Alejandro Garnacho karkasi läpisyötöllä maalintekoon. VAR pilasi kuitenkin punaisten paholaisten juhlat toteamalla maalin paitsioksi.

Unitedille oli lisää kylmää vettä tiedossa niskaan ottelun lisäajalla, kun Arsenalin superhankinta Rice sai pallon kulmapotkusta ja asetteli itselleen komeasti vetopaikan. Pallo kimposi United-pakin kautta André Onanan taakse ja juhlat Emirates-stadionilla olivat loppuvihellystä vaille valmiit.

Unitedin ankean illan kruunasi kirsikkana kakun päällä vielä Gabriel Jesusin lisäajan lisäajalla taituroima 3-1. osuma.

Erik ten Hagin joukolle ei siis ollut kovista odotuksista huolimatta pisteitä tarjolla. United painui tappion myötä sarjataulukon huonommalle puolelle ja on nyt sijalla 11. Arsenal on tiukassa kärskiporukassa sijalla 5.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos