Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalin runkoon muutoksia? – Onko tätä miestä enää varaa istuttaa penkillä?

Arsenal
Pixabay

Takehiro Tomiyasu oli mies paikallaan tiistaina, kun Arsenal kaatoi Sevillan Mestarien liigan B-lohkon ottelussa. Andalusiassa käyty kamppailu päättyi lontoolaisten 2-1 voittoon. Tykkimiesten entinen maaliruisku, Ian Wright nosti pelin jälkeen esiin yhden onnistujan.

Vahvana kotijoukkueena tunnettu Sevilla ei pystynyt horjuttamaan riittävästi Mikel Artetan valmentamaa Arsenalia. Englantilaisjoukkue nappasi kolme pistettä Gabriel Martinellin ja Gabriel Jesusin maaleilla. Isäntien ainokaisesta vastasi vajaan tunnin kohdalla osunut Nemanja Gudelj.

Arsenalin voitto oli pelitapahtumiin nähden suhteellisen ansaittu joukkueen pelatessa erittäin kypsästi johtoasemassa. Gunners-puolustus selvitti espanjalaisten hyökkäykset kovalla prosentilla loistavalla pelipäällä olleen Takehiro Tomiyasun johdolla.

Alkukaudella loukkaantuneena olleen Tomiyasun otteet olivat Arsenal-ikoni Ian Wrightin mieleen. Wrightin mielestä Tomiyasun olisi syytä nousta vakituiseksi avauskokoonpanon pelaajaksi.

– Tunnen iloa nähdessäni Tomiyasun aloittavan, koska mikään ei pääse hänen ohitseen. Hän on niin luotettava ja vahva pelaaja. Hän sijoittuu järkevästi ja löytää oikean syötön päästessään palloon.

– Hän esiintyy viikosta toiseen korkealla tasolla, eikä kukaan tunnu löytävän keinoja hänen ohittamisekseen.

Jos Tomiyasu jatkaa samalla tavalla pelaamista, saattaa Ben White löytää itsensä vaihtopenkiltä.

Lähde: LondonWorld

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos