Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalin hurja meno Valioliigassa jatkuu! – “On aika näyttää, että olemme oppineet viime vuodesta”

Arsenal kaatoi Newcastlen 4-1 Valioliigassa
AOP

Arsenal on osoittanut kuuluvansa Valioliigan mestaruuskamppailuun, eikä joukkue halua tällä kertaa päästää himottua pokaalia karkaamaan.

Mikel Artetan miehistö nousi kahden pisteen päähän Valioliigaa johtavasta Liverpoolista, murskaamalla Newcastlen lauantaina maalein 4-1. Arsenalin eteen sarjataulukossa mahtuu vielä Manchester City, joten kärjessä on tiukkaa.

Lauantain esitys oli vain jatkoa siitä, mitä Arsenal on viime viikkoina näyttänyt. Tälle viikolle toki mahtui yllättävä 1-0 tappio Portolle Mestarien liigassa, mutta Valioliigassa jälki on ollut tuhoisaa.

Arsenal on voittanut kuusi edellistä otteluaan Valioliigassa, mukaan lukien sarjakärki Liverpoolin pari viikkoa sitten. Joukkue on mättänyt näihin kuuteen otteluun hurjat 25 maalia ja päästänyt omiin ainoastaan kolme.

– Elämme unelmaa, Arsenal-kapteeni Martin Ødegaard hehkutti BBC Sportsin mukaan lauantain voiton jälkeen.

– Olemme kaikki unelmoineet tässä tilanteessa olemisesta. Näet joka viikko kuinka kovaa kilpailu on ja haluamme olla siinä mukana – haluamme voittaa pokaaleja, norjalaistähti totesi.

Arsenal ei suinkaan ole tässä tilanteessa kuitenkaan ensimmäistä kertaa. Viime kaudella se oli tiukasti mukana taistelussa Valioliigan mestaruudesta aina loppumetreille saakka, ennen kuin unelma mureni käsiin.

Ødegaard vakuutti, ettei joukkue aio toistaa samaa tänä vuonna.

– Viime kaudella jäimme mestaruudesta paitsi, ja nyt on aika näyttää, että olemme oppineet – joka kerta kun pelaamme, olemme niin innoissamme.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos