Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalille raju pettymys – Syyttävä sormi tuomarien suuntaan: ”Olen häpeissäni”

Mikel Arteta
AOP

St. James’ Parkilla pelattiin lauantaina todellinen huippuottelu, jossa Newcastle United sai vieraakseen Mikel Artetan luotsaaman Arsenalin. Pisteet jäivät lopulta Harakoiden kotiluolaan, mutta tapa, jolla ottelu ratkesi sai Artetan näkemään punaista.

Newcastle Unitedin ja Arsenalin välillä pelattu ottelu sujui suhteellisen tasaväkisissä merkeissä. Kummallakin joukkueella oli omat etsikkoaikansa ja saumansa maalintekoon, mutta pelissä nähtiin lopulta vain yksi osuma.

Anthony Gordonin toisella puoliajalla syntynyttä maalia edeltäneessä tilanteessa pallo vaikutti käyneen kentän rajojen ulkopuolella. Peli sai kuitenkin jatkua ja Gordonin osuma hyväksyttiin.

Lontoolaisjoukkueen manageri, Mikel Arteta antoi pelin jälkeen tuomarityöskentelystä varsin suorasukaisen mielipiteensä.

– Olen ylpeä siitä tavasta, jolla pelasimme tällä stadionilla tätä vastustajaa vastaan. Tulos ei kuitenkaan vastaa ottelun kuvaa, sillä me olisimme ansainneet voittaa. On noloa, miten tämä päättyi, espanjalaismanageri puhisi 90minin mukaan.

– Valioliigan pitäisi olla maailman paras sarja. Olen ollut mukana pitkään, mutta tällä kertaa olen häpeissäni. Kun häviämme, meidän on myönnettävä virheemme, mutta tämä tappio johtui tuomaripäätöksistä. Minua hävettää olla osana tällaista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos