Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalille märkä rätti siirtomarkkinoilla? – Maalitykki jatkamassa nykyisessä osoitteessaan!

Dominic Solanke, AFC Bournemouth.
AOP

Mikel Arteta on myöntänyt, että Arsenal kaipaa vahvistuksia useammalle eri pelipaikalle. Viime päivinä joukkueeseen on linkitetty AFC Bournemouthissa pelaavaa Dominic Solankea, mutta hänen hankintansa näyttää jäävän haaveeksi.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta myönsi hiljattain, että joukkue tulee tekemään kaikkensa vahvistaakseen rivejään tammikuun siirtoikkunan aikana. Tykkimiehet aloittivat kautensa erittäin vahvasti, mutta viime aikoina kone on alkanut hieman yskiä.

Joukkue on edelleen hyvissä asemissa Valioliigan neljännellä sijalla, mutta alla on kaksi peräkkäistä tappiota paikallisotteluista West Hamille ja Fulhamille.

Artetan on uskottu haaveilevan etenkin uudesta keskushyökkääjästä, jotta Tykkimiehet saisivat riveihinsä lisää maalintekovoimaa. Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Bournemouthissa pelaavaa Dominic Solankea, joka on heiluttanut verkkoja 12 kertaa tällä kaudella.

Asiantuntija Dean Jonesin mukaan Arsenalin on kuitenkin suunnattava katseensa muualle.

– Häntä tullaan linkittämään useampaan seuraan tämän kuun aikana ja huhuja tulee riittämään. Puhuin Bournemouthin lähipiiriin kuuluvan tahon kanssa ja minulle tehtiin selväksi, ettei häntä aiota myydä mistään hinnasta. Ei vaikka joku jättäisi hänestä 90 miljoonan punnan tarjouksen.

Lähde: TBR Football

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos