Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenal-tähti valaa uskoa tulevaan: ”Kannattajat puskevat meitä eteenpäin”

Gabriel Jesus
AOP

Arsenalin tähtihyökkäjä, Gabriel Jesus, oli median haastateltavana sunnuntaisen Wolverhampton-pelin jälkeen. Gunnersin kausi päättyi 5-0 voitosta huolimatta pettymykseen, mutta brasiliainen valoi uskoa tulevaisuuteen.

Valioliigakausi pelattiin sunnuntaina päätökseensä ja asetelmat ovat selvillä. Pitkään sarjan piikkipaikkaa hallussaan pitänyt Arsenal joutui tyytymään toiseen sijaan Manchester Cityn noustua lopussa edelle.

Gunners voi olla kuitenkin erittäin ylpeä kaudestaan, sillä näin lähellä mestaruuspyttyä joukkue ei ole ollut miesmuistiin. Loistavasi ennen vakavaa loukkaantumistaan esiintyneeltä Gabriel Jesusilta kysyttiin mielipidettä ensimmäisestä kaudesta Arsenalin paidassa.

– Tämä oli hyvä kausi. Huolimatta siitä, ettemme voittaneet mestaruutta, joka oli tavoitteemme. Ilmapiiri joukkueen ympärillä on todella hyvä ja kannattajat puskevat meitä jatkuvasti eteenpäin.

– Halusimme kaudelle oikeanlaisen lopetuksen ja voitimme viimeisen pelimme hyvän esityksen jälkeen. Nyt meidän on aika hieman levätä.

– Aion matkustaa Brasiliaan perheeni ja ystävieni luokse. Lomien jälkeen olen kuitenkin jälleen täydessä iskussa ja valmiina antamaan kaikkeni tälle seuralle.

– Minulla oli tällä kaudella epäonnea loukkantumisten suhteen, enkä voinut auttaa joukkuettani haluamallani tavalla. Odotan kuitenkin jo innolla ensi kautta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos