Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu ajautui kaaokseen! – Ottelu kesken ja rynnäkköpoliisi paikalle

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään
AOP

Ajaxin ja Feyenoordin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään fanien kentälle heittämien soihtujen takia.

Hollannin hallitseva mestari Feyenoord matkasi Ajaxin vieraaksi Eredivisiessa sunnuntaina. Joukkueiden väliset ottelut ovat historiallisesti olleet todella kiivaita ja tunteet kuohuvat kamppailuissa usein yli. Näin kävi myös tällä kertaa.

Feyenoord karkasi ensimmäisellä puoliajalla jo 3-0 johtoon vahvalla pelillä sekä Ajaxin virheiden auttamana. Peli jouduttiin kuitenkin keskeyttämään ensimmäisen puoliajan lopulla, kun Ajaxin Ultras -fanikatsomosta heitettiin palavia soihtuja kentälle.

Puoliaika saatiin lopulta pelattua loppuun ja toista jaksoakin aloiteltua, mutta loppuun saakka peliä ei koskaan saatu. Ultras katsomosta heitettiin jälleen soihtuja kentälle ja peli jouduttiin keskeyttämään.

Ajax-fanien aiheuttama kaaos jatkui myös stadionin ulkopuolella, missä fanit muun muassa pyrkivät ovia ja ikkunoita rikkomalla takaisin sisään stadionille. Paikalle tarvittiin rynnäkköpoliiseja hallitsemaan tilannetta.

Vielä ei tiedetä, kuinka pelin lopulta käy – pelataanko viimeiset 30 minuuttia vielä myöhemmin vai saako keskeytyshetkellä johtanut Feyenoord kolme pistettä.

Vierailijoiden valmentaja Arne Slot ei ollut keskeytykseen lainkaan tyytyväinen. Ottelu oli Slotin miehistöllä hyvin käsissä ja Feyenoordin voitto näytti väistämättömältä.

– Se ei ole meille eduksi, että tuo ottelu keskeytetään. 0-3 tilanteessa ja miten ottelu meni, Ajaxin usko oli mennyt, Slot totesi keskeytyksen jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos