Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

75 miljoonaa puntaa pöydällä! – Vaihtaako ManU-tykki maisemaa?

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Kylian Mbappen todennäköiseltä näyttävä seurasiirto jättää suuren aukon Paris Saint-Germainin joukkueeseen. Tuoreiden huhujen mukaan ranskalaisseura pyrkii paikkaamaan tilannetta Manchester Unitedia edustavan Marcus Rashfordin hankinnalla.

Kesän siirtoikkuna lähestyy kovaa vauhtia ja Euroopan mahtiseurat virittelevät verkkojaan tulevien jättihankintojen varalta. Yhtenä odotetuimmista siirroista pidetään Kylian Mbappen todennäköiseltä näyttävää diiliä Real Madridin kanssa.

Mbappe ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei aio tehdä jatkosopimusta pariisilaisseuran kanssa ja hänen Los Blancos-kontrahtinsa julkistamista pidetään usean lähteen mukaan vain ajan kysymyksenä.

Näin ollen on selvää, että Parc des Princesillä joudutaan miettimään kuumeisesti uusien hyökkäyspään pelaajien hankintaa.

CaughtOffsiden saamien tietojen mukaan Ranskassa on jälleen käännetty katseet kohti Marcus Rashfordia. Englantilaispyssy oli jo kaksi vuotta sitten PSG:n ostoslistalla, mutta päätyi lopulta tekemään massiivisen jatkopahvin ManU:n kanssa.

Tämä kausi on kuitenkin mennyt niin Rashfordilta kuin koko joukkueelta sen verran penkin alle, että Unitedin uskotaan olevan valmis koviin ratkaisuihin. Samaiset lähteet kertovat, että PSG kaavailee miehestä arviolta noin 75 miljoonan punnan tarjousta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos