Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

300 miljoonaa pöydällä! – Vaihtaako supertähti osoitetta kesän aikana?

Kylian Mbappe
AOP

Yksi tämän kesän siirtoikkunan kestopuheenaiheista on ollut Kylian Mbappen kohtalo. Ranskalaiskomeetta ei aio allekirjoittaa sopimuksessaan olevaa jatko-optiota, jonka myötä hän olisi vapaa vaihtamaan maisemaa vuoden päästä ilmaisella siirrolla. PSG on tästä johtuen asettanut pelaajansa myyntiin välittömällä vaikutuksella.

Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei Kylian Mbappen ura tule sittenkään jatkumaan Real Madridissa. Espanjalaisjoukkueen tiedetään aiemmin olleen Mbappen toivoma osoite, mutta siirrosta ei olla päästy sopuun.

Tuoreiden tietojen mukaan Madrid joutuu unohtamaan Mbappen hankinnan, sillä 90min kertoo, että PSG suunnittelee tämän myymistä Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Hilaliin. Saudijoukkueen kerrotaan mätkäisseen pöytään käsittämättömän, peräti 300 miljoonan euron siirtotarjouksen, johon PSG on alustavasti vastannut hyväksyvästi.

Kyseinen summa tekisi Mbappesta kertaheitolla maailman kalleimman pelaajan, mutta siirron toteutuminen on vielä kaukana maalista.

Mbappe olisi todennäköisesti viitannut vielä muutama vuosi sitten vastaaville kosiskeluille kintaalla, mutta tilanne saattaa olla muuttunut. Saudi-Arabian sarjassa pelaa tätä nykyä useita Euroopan kentät taakseen jättäneita supertähtiä ja maan kärkiseurojen tarjoamat palkat ovat täysin omassa luokassaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos