Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Yön NHL-kierroksella todellinen tilastokummajainen – Sebastian Aho istui molemmissa jäähyaitioissa

Sebastian Aho taklaa Sebastian Ahoa
AOP

Carolina Hurricanesin ja New York Islandersin välinen ottelusarja eteni viime yön jäljiltä kuudenteen otteluun. Selkä seinää vastaan pelannut Islanders onnistui kampeamaan itsensä voittoon lukemin 2-3 Carolinan kotiluolassa. Ottelussa sattui myös huvittava yhteensattuma.

Carolina Hurricanes ei onnistunut katkaisemaan pudotuspelisarjaa New York Islandersia vastaan kotonaan yön NHL-kierroksella. Ratkaisu siirtyy ainakin kuudenteen otteluun. Osasyyllisenä Islandersin voittoon voidaan pitää suomalaistähti Sebastian Ahoa, joka otti jäähyn erittäin ratkaisevassa paikassa.

Aho sai jäähyn kolmanne erän puolivälin jälkeen, kun Carolina oli päässyt ylivoimalle ja hyvään saumaan tasoittaa ottelu. Aho sai kuitenkin jäähyn korkeasta mailasta, samaan aikaan, kun Sebastian Aho istui jäähyllä. Suomalaisen tähtihyökkääjän ruotsalainen täyskaima oli aiemmin saanut jäähyn kiinnipitämisestä.

Molempien joukkueiden jäähypenkkiä kulutti siis yhtä aikaa Sebastian Aho 42 sekunnin ajan.

Täyskaimojen yhtäaikaiset tapahtumat ovat puhuttaneet aiemminkin, kun Ahot iskivät toissakaudella maalit lähes sekunnilleen samaan aikaan eri otteluissa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos