Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

Rangersin venäläistähti ratkaisi! – Carolina Hurricanes selkä seinää vasten!

Artemi Panarin, New York Rangers.
AOP

New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelusarja jatkui varhain perjantaina Raleigh’n PNC Arenassa. Hurricanes oli ottelussa käytännössä pakkovoiton edessä Rangersin vietyä sarjan kaksi ensimmäistä peliä nimiinsä.

New York Rangers aloitti pudotuspelisarjan Carolina Hurricanesia vastaan äärimmäisen vahvasti voittamalla kaksi ensimmäistä kotiotteluaan. Näin ollen suomalaistähtien edustaman Hurricanesin oli lähes tulkoon pakko avata voittotilinsä ottelusarjan kolmannessa kamppailussa.

Ottelu lähtikin Carolinan toivomalla tavalla liikkeelle ja ensimmäisessä erässä jäällä tuntui olevan vain yksi joukkue. Ensimmäiselle erätauolle siirryttiin kuitenkin ”vain” 1-0 lukemissa Jake Guentzelin avattua maalihanat.

Toisessa erässä puntit tasoittuivat huomattavasti ja Rangers pystyi vastaamaan isäntien paineeseen. Chris Kreider vastasi 1-1 maalista hieman ennen erän puoltaväliä osuttuaan alivoimalla.

Näin ollen kaikki jäi auki päätöserään.

Rangers nousi johtoon ajassa 46:25, kun Alexis Lafreniere onnistui. Hurricanes painoi tämän jälkeen entistä enemmän kaasua ja haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia.

Riskipeli kannatti, sillä Andrei Svechnikov latoi kiekon verkkoon, kun pelikellossa oli vajaat puolitoista minuuttia jäljellä.

Ratkaisua haettiin tämän jälkeen jatkoajalta, joka ei ehtinyt vanheta kuin reilun minuutin, ennen kuin Artemi Panarin ohjasi taidokkaasti Rangersin voittomaalin.

Hurricanes on tappion myötä selkä seinää vastaan seuraavassa ottelussa, joten Sebastian Aholla, Teuvo Teräväisellä ja kumppaneilla on todellinen mietinnän paikka.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos