Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:ssä todellinen huippukohtaaminen! – Rangers avasi sarjan kotivoitolla

Mika Zibanejad oli yksi Rangersin sankareista.
AOP

Madison Square Gardenissa pelatusta New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin välisestä ottelusta odotettiin tasaista vääntöä. Pelistä muodostui ennakko-odotusten mukainen ja kummallakin joukkueella oma etsikkoaikansa.

NHL:n pudotuspelien toinen kierros käynnistyi varhain maanantaina New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin välisellä ottelulla.

Edellisellä kierroksella Washington Capitalsin suoraan neljässä ottelussa pudottanut Rangers sai kotipeliinsä toivomansa alun, kun Mika Zibanejad huudatti yleisöä vajaan kolmen minuutin kohdalla.

Jaccob Slavin tasoitti puntit hetkeä myöhemmin, mutta Zibanejadin toisen ja Vincent Trocheckin maalien myötä ensimmäiselle erätauolle siirryttiin Rangersin 3-1 johdossa.

Maalittoman toisen erän jälkeen, Hurricanes nousi maalin päähän, kun päätöserää oli takana reilut pari minuuttia. Rangers ei kuitenkaan häkeltynyt vieraiden kavennuksesta ja siirtyi jälleen edelle Artemi Panarinin tulisella rannelaukauksella.

Carolina nosti tämän jälkeen huomattavasti riskitasoaan, mutta Rangersin tiivis puolustuspelaamienen teki parhaille tekopaikoille pääsemisestä haastavaa.

Kun vajaat pari minuuttia oli jäljellä, Carolina punnersi väkisin jälleen maalin päähän Seth Jarvisin survottua kiekon verkon perukoille lähietäisyydeltä.

Tämän lähemmäksi vieraat eivät kuitenkaan päässet, joten Rangers avasi sarjan kotivoitolla.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos