Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL:n vuoden puolustaja haluaa kipeästi vaihtaa maisemaa – Joukkueella kuitenkin tiukka ehto siirrolle

San Jose Sharks ei luovu Erik Karlssonista liian helpolla
Unsplash

NHL:n yksi supertähdistä Erik Karlsson halajaa uusiin maisemiin. San Jose Sharksin tähti on kertonut avoimesti haluavansa joukkueeseen, missä voi taistella Stanley Cupista.

Ottajia vastikää vuoden puolustajaksi valitulle Erik Karlssonille olisi useampiakin, mutta San Jose ei ole valmis päästämään miestä liian helpolla. Sharksin GM Mike Grier onkin kertonut, että neuvotteluja ruotsalaistähden tulevaisuudesta käydään parhaillaan useampien seurojen kanssa, mutta seura ei ole valmis ottamaan takkiin tähtensä menetyksestä.

– Jos ihmiset luulevat, että aiomme ottaa 50 prosenttia Karlssonin sopimuksesta itsellemme, niin sellainen ei tule tapahtumaan, Grier totesi The Athleticille antamassaan haastattelussa.

Yksi mahdollinen seura Karlssonille olisi Toronto Maple Leafs, missä ruotsalaistähdellä ehdottomasti olisi mahdollisuus taistella liigan mestaruudesta. Kanadalaisseuralla saattaa kuitenkin tulla liigan palkkakatto vastaan joukkueen supertähtien Auston Matthewsin ja William Nylanderin palkankorotusten jälkeen. Seurassa selvitetäänkin parhaillaan, saataisiinko Karlssonin 11,5 miljoonan dollarin palkalla varustettu ja vuoteen 2027 kestävä sopimus mahtumaan palkkakaton alle.

Grier on kuitenkin tehnyt selväksi, ettei Sharks aio ottaa isoa osaa tähtensä sopimuksesta oman palkkakattonsa alle.

– Erik on erityinen pelaaja, joka on matkalla Hall Of Fameen. Hän todisti viime kaudella pysyvänsä täysin terveenä. Hän erityinen pelaaja, joka omaa luokkaansa hyökkäyspelissä.

– Emme ole heivaamassa häntä jonnekin, ilman että auttaisimme seuraamme samalla, mies kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos