Pidetään yhteyttä

Jääkiekko

NHL-ottelu riistäytyi täysin käsistä! – Lähes kolmen tunnin edestä jäähyminuutteja

Tunteet kuumenivat Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisessä ottelussa NHL:n pudotuspeleissä
AOP

Tunnetta ja adrenaliinia ei pelistä puuttunut, kun Florida Panthers ja Boston Bruins iskivät yhteen NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassaan viime yönä.

Tunteet olivat pinnassa Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välisessä toisessa osaottelussa NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella.

Suomalaistähti Aleksander Barkovin kipparoima Florida myllytti Bostonin viime yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa kotijäällään lopulta murskaluvuin 6-1 ja tasoitti ottelusarjan tilanteeksi 1-1.

Kuten pudotuspelien kuvaan kuuluukin, olivat tunteet yön ottelussa todellakin pinnalla. Ottelussa nähtiin paljon kaksinkamppailutilanteita, mistä kertookin lähes 150 tilastoitua taklausta.

Jäähyminuutteja jaeltiin niin ikää reilulla kädellä. Kolmannessa erässä nähtiin vielä kolme isompaa kahakkaa, joiden takia ottelun jäähyminuutit nousivat peräti 158:aan. Bostonin tshekkihyökkääjä David Pastrnak ja Floridan Matthew Tkachuk selvittelivät välejään myös ilman hanskoja ottelun päätöserässä.

– Tästä pudotuspeleissä on kyse. He pelaavat fyysistä peliä ja me pystymme siihen myös. Se luo paljon tunteita ja adrenaliinia. Paljon todella hyviä kaksintaisteluita. Molemmat joukkueet haluavat voittaa ja kaikki antavat jäällä kaikkensa, Bostonin kapteeni Brad Marchand tuumi.

Floridan kapteeni Barkoville ilta oli tehopisteiden valossa todella hyvä. Suomalaiskapteeni johdatti joukkuettaan tehopisteillä 2+2. Barkov valittiin myös koko ottelun ykköstähdeksi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos