Pidetään yhteyttä

Formula 1

Yllätys Bakussa! – Max Verstappen taipui aika-ajoissa Ferrarin tähtikuljettajalle

Charles Leclerc ajoi paalulle bakussa
Unsplash

Charles Leclerc pääsi yllättämään Max Verstappenin perjantain aika-ajoissa ja starttaa sunnuntain Bakun osakilpailuun paalupaikalta.

Bakun perjantain harjoituksissa kovinta vauhtia pitänyt Max Verstappen ei pystynyt jatkamaan samaa aika-ajoissa. Kovempaa vauhtia piti nimittäin Ferrarin Charles Leclerc, joka nappasi paalupaikan haastavalla kaupunkiradalla jo kolmantena peräkkäisenä vuonna.

Kolmannesta ruudusta starttaa Red Bullin kakkoskuski Sergio Perez ja tämän takaa Leclercin tallikaveri Carlos Sainz. Mercedeksen Lewis Hamilton pääsee sunnuntain kilpailuun viidennestä lähtöruudusta ja tämän takaa, kuudennesta ruudusta, starttaa Aston Martinin Fernando Alonso.

– Olen ehdottomasti yllättynyt. Lähdimme viikonloppuun ajatellen, että olisi hienoa, jos olisimme Mercedeksen ja Astonin edellä aika-ajoissa ja lopulta olemme paalulla. Olin erittäin tyytyväinen kierrokseeni, monacolaiskuljettaja hehkutti.

Leclercin paalupaikka on ehdottomasti mukavaa vaihtelua, sillä toistaiseksi kaikkia kolmea alkukauden kilpailua on hallinnut Red Bull. Talli on vienyt kaikissa kolmessa osakilpailussa niin paalupaikat kuin kilpailun voitotkin.

Leclerc oli perjantain aika-ajoissa 0.188 sekuntia Verstappenia nopeampi. Pelkkä yhden kierroksen nopea aika ei kuitenkaan tule riittämään sunnuntain osakilpailussa, mihin Red Bull lähtee edelleen luotettavammalla autolla.

– Emme saa unohtaa, että kilpa-automme on edelleen Red Bullin takana, joten on vaikeaa pitää johtoasema, mutta se on tavoite, Leclerc avasi sunnuntain tavoitteista.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos