Pidetään yhteyttä

Formula 1

Valtteri Bottas samaistuu Sergio Perezin tilanteeseen – Suomalainen jakoi kokemuksensa: “Vielä ei ole se aika”

Valtteri Bottas samaistuu Sergio Perezin tilanteeseen
AOP

Valtteri Bottas tietää, miltä Sergio Perezistä tuntuu Red Bullilla. Mies oli itse vastaavanlaisessa tilanteessa Mercedeksellä.

Red Bull kuljettajien Max Verstappenin ja Sergio Perezin välille on maalattu jo pitkään kovaa kilpailuasetelmaa. Hallitseva maailmanmestari Verstappen on ollut tallinsa ykköskuski, mutta Perezin asema kakkoskuskina ei ole ihan niin mustavalkoinen.

Perezin asema on myös Valtteri Bottakselle tuttu, sillä mies oli hyvin vastaavanlaisessa asemassa Mercedeksellä pitkään.

– Saa tiimi uskomaan, että voit voittaa, Bottas pohti, kun häneltä kysyttiin Perezin asetelmista haastaa Verstappenia maailmanmestaruudesta.

– Olen varma, että hän työskentelee kovasti kaikilla osa-alueilla ja se on loppujen lopuksi kiinni momentumista. Kun saat hyviä tuloksia, koko tiimi on mukana ja se on hyväksi kaikille.

Meksikolaiskuljettaja pääsee starttaamaan tämän päivän Miamin GP:seen paalupaikalta ja miehellä on mahdollisuus ottaa voitolla kuljettajien sarjan johtopaikka ensimmäistä kertaa urallaan.

Bottas uskoo, että niin kuin Mercedeskellä, myös Red Bullilla päätetään jossain vaiheessa kautta, kumman kuljettajan pussiin lopulta pelataan.

– Tunsin ehdottomasti, että minulla oli mahdollisuus joka vuosi, mutta sitten jossain vaiheessa tuli päätös, Bottas muistelee.

Vielä suomalainen ei kuitenkaan usko, että Red Bullilla on tarvetta julistaa ykköskuljettajaansa.

– On vielä aikaista. Hänellä on vielä hyvät mahdollisuudet voittaa Max. Voisin kuvitella, että jossain vaiheessa he päättävät, kuka se tulee olemaan. Mutta vielä ei ole se aika, Bottas totesi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos