Pidetään yhteyttä

Formula 1

Valtteri Bottas rehellisenä Silverstonen haasteista: “Ei tietenkään ole helppoa jos…”

Valtteri Bottas Silverstonen GP:ssä
AOP

F1-kauden kymmenes osakilpailu ajettiin viikonloppuna Iso-Britanniassa. Red Bullin Max Verstappen ajoi legendaarisella Silverstonen radalla jälleen yhden dominoivan esityksen päätteeksi voittoon.

Viikonlopun positiivisin yllätys oli McLarenin hyvä meno. Lando Norris ajoi upeasti toiseksi, haastaen jopa Vertsappenia hetkittäin ja Oscar Piastri hienosti neljänneksi.

Valtteri Bottaksen ja Alfa Romeon viikonloppu ei ihan samanlaista nousukiitoa ollut. Suomalainen väläytteli aika-ajojen ensimmäisessä osiossa hyvää vauhtia, mutta matka tyssäsi nopeasti hylkäykseen.

Bottaksen autosta oli mahdollisesti päässyt bensa loppumaan, eikä tuomaristo saanut otettua autosta tarvittavaa bensanäytettä, jonka vuoksi miehen suoritus hylättiin. Suomalainen joutui strattaamaan sunnuntain kilpailuun siis koko joukon viimeisenä, lähtöruudusta 20. Bottaksen urakka sunnuntaille olikin siis jo lähtökohtaisesti hyvin vaikea.

– Ei tietenkään ole koskaan helppoa, kun starttaa sijalta 20, mutta annoimme kaikkemme ja saimme parhaan mahdollisen irti paketistamme, Bottas kommentoi tallin sivuilla.

– Kun otetaan huomioon, mistä lähdimme liikkeelle, maksimoimme mielestäni kaiken, mitä meillä oli tänään otettavissa.

Suomalainen teki hyvää nousua kilpailussa ja ajoi lopulta sijalle 12. Pisteitä ei kuitenkaan tullut siis tänäkään viikonloppuna.

– Tänä viikonloppuna tuomiemme päivitysten ansiosta pääsimme hieman eteenpäin, mutta työtä on tietysti vielä jäljellä. Muutkin tiimit toivat uusia päivityksiä.

Tällä viikolla F1:ssa vietetään väliviikkoa ennen kuin sarja jatkuu ensi viikolla Unkarin Budapestin osakilpailun merkeissä.

– Nyt parin viikon ajan ennen Budapestiä keskitymmä täysin siihen, että saamme autosta kaiken potentiaalin irti, jotta saamme kilpailukykyisen auton kahteen viimeiseen osakilpailuun ennen kesätaukoa, Bottas kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos