Pidetään yhteyttä

Formula 1

Valtteri Bottas myönsi karun tosiasian Barcelonan GP:stä: “En pystynyt haastamaan ketään”

Valtteri Bottas hyytyi täysin Barcelonassa
AOP

Valtteri Bottaksen kilpailusta Espanjan Barcelonassa ei paljoa ilonaiheita revitä. Suomalainen romahti kilpailussa täysin ja ylitti maaliviivan sijalla 19. eli toiseksi viimeisenä.

– Tämän päivän kilpailu oli todella pitkä…, Valtteri Bottas päivitteli.

Pettymys oli ymmärrettävästi suomalaisella kilpailun jälkeen kova. Mies kertasi kuitenkin päivän tapahtumia Alfa Romeon sivuilla.

– Löysimme auton pohjasta vaurioita – varmaankin jonkin radalla olleen roskan aiheuttama, ja se vei meiltä melko paljon suorituskykyä.

– Sen seurauksena minulta puuttui tänään vauhti kokonaan, en pystynyt taistelemaan ketään vastaan

Erityisesti perjantain harjoituksissa Bottaksen vauhti oli todella lupaavaa ja mies intoili Alfa Romeon mahdollisuuksista jopa top 10 joukkoon pääsemisestä. Positiivista tallin päivässä oli suomalaisen tallikaverin, Guanyu Zhoun, nousu pisteille. Se kertoi Bottaksen mukaan siitä, että tallin tekemä työ tuottaa tulosta.

– Hän osoitti hyvää vauhtia, mikä on rohkaisevaa seuraavia kilpailuja ajatellen ja todiste tiimin tekemästä kovasta työstä kotona ja täällä radalla.

Bottas tyytyi vaikeuksiensa takia tämän päivän kisassa lähinnä selviytymään maaliin sekä tarjoamaan tallikaverilleen apua siinä, missä pystyi. Suomalainen muun muassa pyrki hidastamaan kisan keskivaiheilla takanaan olevia autoja auttaakseen Zhouta.

Bottas pyrkii nyt nollaamaan kilpailun nopeasti ja siirtämään katseensa jo seuraavaan osakilpailuun.

– Tiedän, että pystymme jättämään tämän kisan taaksemme ja palaamaan nopeasti oikeille raiteille ennen kuin lähdemme Montrealiin kahden viikon kuluttua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos