Pidetään yhteyttä

Formula 1

Valtteri Bottas kommentoi tulevaisuuttaan: ”Nämä ovat mielenkiintoisia aikoja…”

Valtteri Bottas.
AOP

Valtteri Bottas on mielenkiintoisessa tilanteessa. Nastolalaislähtöinen pilotti ohjasti päättyneellä kaudella Alfa Romeota, mutta hänen sopimuksensa on katkolla ensi kauden jälkeen. Mies linjaa nyt tavoitteitaan tulevaisuudelle.

Valtteri Bottasin ja Alfa Romeon kausi sujui luvalla sanoen erittäin vaisusti. Nastolalaisen suoritukset jättivät runsaasti parannettavaa, eikä tiimi löytänyt missään vaiheessa ratkaisua ongelmiinsa.

Edellisellä kaudella nähdyt hyvät tulokset loistivat poissaolollaan, eikä mikään tuntunut sujuvan suunnitelmien mukaan. Bottas jäi kuljettajien yhteispisteissä viidennelletoista sijalle ja Alfa Romeo oli valmistajien pisteissä sarjan toiseksi huonoin.

Tallia ravistelee useat muutokset nimenvaihdos mukaan lukien. Myös Bottasin jatko on nostettu tapetille, sillä suomalaisen sopimus umpeutuu tulevan kilpailuvuoden jälkeen. Mies kertoo kuitenkin olevansa luottavaisin mielin tulevaisuutensa suhteen.

– Sopimukseni on edelleen voimassa, mutta emme ole vielä aloittaneet neuvotteluita. Olemme päättäneet aloittaa keskustelut ensi vuoden puolella ja todennäköisesti se tulee tapahtumaan alkuvuoden aikana, jotta voimme varmistaa olevamme samalla viivalla. Tavoitteenani on olla osa myös Audin projektia.

– Nämä ovat mielenkiintoisia aikoja F1:ssä. Käsittääkseni useampi kuljettaja on jäämässä ilman sopimusta tulevan kauden jälkeen.

Lähde: Daily Express

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos