Pidetään yhteyttä

Formula 1

Valtteri Bottas aiheutti punaiset liput Itävallan GP:n aika-ajoissa: “Se ei ollut ihanteellista”

Valtteri Bottas aiheutti punaiset liput Itävallan GP:ssä
AOP

F1-sarjaa ajetaan tänä viikonloppuna Itävallan Red Bull Ringillä kauden yhdeksännen osakilpailun merkeissä. Perjantain ohjelmaan kuuluivat aamupäivän vapaat harjoitukset sekä illan aika-ajot.

Alfa Romeon Valtteri Bottas oli heti aika-ajojen alkuun toiminnan keskuudessa, sillä aika-ajot keskeytettiin hetkellisesti suomalaisen ajovirheen vuoksi. Bottas menetti autonsa hallinnan aika-ajojen alussa ja auto spinnasi radalla ympäri aiheuttaen hetkelliset punaiset liput radalle.

Aika-ajoja päästiin kuitenkin jatkamaan normaalisti nopeasti ja Bottaskin sai kasattua itsensä virheensä jälkeen hyvin. Suomalainen selvitti tiensä nipin napin Q2:seen viimeisenä kuljettajana 0,021 sekunnin turvin.

– Kaiken kaikkiaan aika-ajot olivat suhteellisen normaalit, vaikka pyörähdin Q1:n alussa: menin liian lähelle Red Bullia, joka ei nähnyt minua, ja menetin takapään. Se ei ollut ihanteellista, mutta onneksemme pääsin takaisin sessioon, Bottas kommentoi tallin sivuilla.

Aika-ajot tyssäsivät kuitenkin Q2:seen, josta Bottas ei enää onnistunut selviämään eteenpäin. Tuloksena Alfa Romeolla oli 14. lähtöruutu.

Bottas myönsi, että tallin tavoitteena olisi kuitenkin ollut parempikin sijoitus ja suomalainen uskookin, että enemmänkin olisi ollut otettavissa.

– Tavoittelimme tietysti jotain enemmän kuin Q2, mutta positiivista on se, että olemme nähneet, kuinka marginaalit ovat jälleen kerran hyvin pienet.

– Meiltä puuttuu vielä hieman suorituskykyä yksittäisellä kierroksella, ja siihen keskitymme yön aikana. Huomenna on uusi päivä, ja sunnuntaina myös: meillä on vielä paljon mahdollisuuksia parantaa. Tavoitteenamme on, kuten aina, päästä pisteille, ja sitä kohti työskentelemme, Bottas kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos