Pidetään yhteyttä

Formula 1

Unelmaliitto sittenkin karille? – Hamilton myöntää vaikeudet tallin kanssa: “Olen ollut tyytymätön jo yli vuoden”

Lewis Hamilton ollut tyytymätön Mercedeksellä
Pexels

Niin Mercedeksen tallijohto kuin Lewis Hamiltonkin ovat vakuutelleet, että seitsenkertainen maailmanmestari jatkaa Mercedeksellä ja että jatkosopimus solmitaan ihan näinä hetkinä.

Viikot kuitenkin kuluvat, eikä mustaa olla saatu valkoiselle. Moni onkin ihmetellyt, että mikä sopimuksen syntyä oikein viivästyttää, mikäli molemmat osapuolet kerran ovat halukkaita sen solmimaan.

Nyt tilanteesta ollaan saatu mahdollisesti hieman vihiä, sillä Lewis Hamilton on myöntänyt tyytymättömyytensä Mercedeksellä.

– En ole ollut tyytyväinen autoon viimeisen vuoden aikana, mies täräytti.

Brittikuljettajan selvänä tavoitteena on haastaa Red Bullia ja Max Verstappenia ensi kaudella maailmanmestaruudesta. Se, pystyykö Mercedes tarjoamaan miehelle autoa, jolla tämä onnistuu, on vielä epäselvää ja mahdollisesti syy, miksi mies pitää sopimustilanteensa vielä avoinna.

Hamilton on ajanut viime aikoina hyviä sijoituksia napaten palkintopallisijat Barcelonassa ja Kanadassa, mutta myönsi, ettei hän vieläkään pysty ajamaan autoa juuri niin kuin haluaisi. Miehen mukaan tehdyt parannukset ovat kuitenkin näkyneet ja suunta on oikea.

– Ottamamme askeleet ovat vieneet autoa siihen suuntaan, jota olen toivonut. Pikkuhiljaa rakennamme uudelleen luottamusta autoon. Se ei ole vieläkään sataprosenttinen, enkä vieläkään pysty ottamaan itsestäni irti täyttä potentiaalia, mutta olemme pääsemässä siihen pisteeseen.

– Auto on ollut pitkään hyvin arvaamaton, mutta nyt siitä on tulossa ennustettavampi, mikä on positiivista, mies totesi.

Hamilton oli esimerkiksi Itävallan GP:ssä pahoissa ongelmissa auton ohjautuvuuden kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos