Pidetään yhteyttä

Formula 1

Toto Wolffilta päivitys brittitähden sopimusneuvotteluista: ”Ymmärrän, että tilanne vaikuttaa epävarmalta”

Toto Wolff
AOP

Mercedeksen ja Lewis Hamiltonin väliset sopimusneuvottelut alkavat pikkuhiljaa muistuttamaan väsynyttä eteläamerikkalaista saippuaoopperaa. Mersu-pomo, Toto Wolff on kuitenkin edelleen luottavaisin mielin ja vakuuttaa, että brittikuljettajalla on vielä bensaa tankissa.

Lewis Hamilton on viettänyt viimeisen vuosikymmenen Mercedeksen pilttuussa. Kuten hyvin tiedetään, vuosien varrelle on mahtunut runsaasti menestystä, mutta kahden viimeisen kauden aikana on ollut hiljaisempaa.

Englantilaistähden on uskottu olevan kyllästynyt nykytilanteeseen, jossa Mercedes ei pysty mitenkään haastamaa omissa nopeuksissaan kiitävää Red Bullia. Hamiltonin sopimus on päättymässä kuluvan sesongin jälkeen, eikä jatkosta ole vielä varmuutta.

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff on kaikesta huolimatta edelleen luottavaisin mielin ja vakuuttaa, että Hamilton tulee jatkamaan uraansa vielä useamman vuoden ajan.

– Uskon, että Hamilton haluaa ajaa vielä monta vuotta kilpaa Mercedeksellä. Ymmärrän, että tilanne saattaa vaikuttaa hieman epävarmalta, koska sopimusta ei olla saatu valmiiksi. Kyseessä on kuitenkin tiettyjen yksityiskohtien hiomista, joka kuuluu asiaan.

– En ole henkilökohtaisesti ollut juurikaan mukana (neuvotteluissa), sillä minut siirrettiin sivuun heti alkuvaiheessa. Halusin kääntää keskittymiseni muihin asioihin.

Lähde: FormulaNerds.com

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos