Pidetään yhteyttä

Formula 1

Tiimipäätös F1-lupauksen lopun alkua? – ”Sisäiset vahingot suurempia kuin hyöty”

Logan Sargeant
AOP

Logan Sargeant joutui ennen Australian GP:tä vaikeaan tilanteeseen. Amerikkalainen menetti autonsa Alex Albonille, joka oli kolaroinut oman autonsa kisaan valmistavissa harjoituksissa. Päätöksen myötä Sargeantin asema ei näytä kovinkaan vahvalta tiimin sisällä.

Yhdysvaltalaiskuljettaja Logan Sargeant saapui Formula 1:een viime kaudella kovien odotusten saattelemana. Floridan Fort Laudardelessa syntynyt superlupaus jäi kuitenkin ensimmäisellä kisakaudellaan todella kauas sarjan nopeimpien kuljettajien vauhdista.

Williamsilla riitti ongelmia autonsa kanssa, mutta siitä huolimatta Sargeantin saavuttama yksi piste koko kauden aikana oli valtava pettymys. Alex Albon on ollut tiimin selkeä ykköspilotti, eikä asema ole muuttunut tälläkään kaudella.

Williamsin sisäistä tilannetta kuvasti hyvin se tosiasia, että Albon kilpaili viime viikonloppuna Sargeantin autolla rikottuaan omansa pahanpäiväisesti Australian GP:n harjoituksissa.

Entinen kilpakuljettaja Jolyon Palmer ei ymmärrä, miksi Williams halusi pitää Sargeantin vahvuudessaan, jos tähän ei luoteta käytännössä ollenkaan.

– Tiimin sisäiset vahingot ovat luultavasti suurempia kuin hyöty, Palmer kommentoi F1 Oversteerin mukaan.

– Albonilta jäi harjoituksissa 34 kierrosta väliin, toisin kuin Loganilta. Miksi hänen (Sargeant) kanssaan edes tehtiin uusi sopimus, jos häneen ei luoteta?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos