Pidetään yhteyttä

Formula 1

Tämä vika McLarenilla pakotti Lando Norrisin parempiin suorituksiin: “Asia, jossa olen parantanut”

Lando Norris ajoi uransa parhaan kauden F1:ssä
AOP

Lando Norris paljasti, että McLarenin MCL60-auton arvaamattomuus teki miehestä viime kaudella paremman kuljettajan.

McLarenin kausi F1-sarjassa päättyi positiivisiin tunnelmiin, vaikka alkukausi ennakoikin muuta. Tallin autoon tekemät päivitykset mahdollistivat, että kauden loppua kohden niin Lando Norris kuin Oscar Piastrikin haastoivat tosissaan podium-sijoituksista viikonlopusta toiseen.

Vaikka Norris nappasikin uransa parhaat, seitsemän palkintopallisijaa viime kaudella, paljasti mies, etteivät ne tulleet helpolla. Päivityksistä huolimatta MCL60-auto oli arvaamaton, eikä brittikuljettaja koskaan tiennyt, millaisen auton minäkin viikonloppuna saisi alleen.

– En vieläkään ole joka viikonloppu kovinkaan tyytyväinen siihen, että ajattelen ’auto tekee tänä viikonloppuna näin ja näin’, sillä puolet ajasta se ei tee niin, Norris paljasti.

– Minun piti sopeutua autoon joka viikonloppu.

Toisaalta mies koki kuitenkin, että juuri auton arvaamattomuus ja vaihtelevuus kehittivät tätä kuljettajana erityisesti viime kaudella.

– Olivatpa olosuhteet millaiset tahansa, olipa keli kuuma tai kylmä, oli auto todella nopea tai kamppaili hieman enemmän, olivatko säädöt haluamani vai eivät, lähdinkö edestä vai takaa – pystyin aina ottamaan kaiken irti tilanteesta, jossa olin.

– Se on mielestäni se asia, jossa olen parantanut tänä vuonna. Pystyin sopeutumaan entistä paremmin kaikkiin näihin erilaisiin skenaarioihin ja erilaisiin olosuhteisiin, jotka haastavat sinut, Norris summasi Motorsportin haastattelussa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos