Pidetään yhteyttä

Formula 1

Suomalaisikoni kommentoi F1:n nykytilaa: ”Ei mitään ongelmaa”

Mika Häkkinen
AOP

Red Bullin valta-asema ja Formula 1:n nykytila ovat jaksaneet puhuttaa tällä kaudella paljon lajipiireissä. Nyt suunsa aiheesta avaa suomalaislegenda, Mika Häkkinen, joka kertoo, että olisi itse mielellään samassa tilanteessa kuin Max Verstappen.

Kuten hyvin tiedetään, Red Bullin menoon ei ole kukaan muu valmistaja pystynyt vastaamaan koko kauden aikana. Asiantuntijapiireissä arvostetaan tiimin tekemää ansiokasta työtä, mutta myös soraääniä on kuulunut, sillä kilpailuasetelma ei ole kaikkien mielestä otollisinta F1:n kiinnostavuuden kannalta.

Nyt aihetta kommentoi Mika Häkkinen, joka hehkuttaa Red Bullin ja etenkin Adrien Neweyn käden jälkeä tiimin taustalla.

– Tunnen Neweyn hyvin ja voitin kaksi maailmanmestaruutta hänen autoillaan. Aina, kun vastaan tulee joitain teknisiä muutoksia, hän pystyy luomaan menestyvän kokonaisuuden, jolla irtoaa voittoja.

– Viime vuoden jälkeen ei ollut vaikea arvata, että Red Bull tulee jälleen menestymään. Yllätyin kuitenkin heidän vauhdistaan nähtyäni joitain testejä Bahrainissa.

– Mielestäni tilanteessa ei ole mitään ongelmaa, sillä tämä on kilpa-ajoa ja jonkun täytyy voittaa. Olisin tyytyväinen, jos olisin Maxin (Verstappen) asemassa.

Lähde: PlanetF1

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos