Pidetään yhteyttä

Formula 1

Singaporen aika-ajoissa hurjasti kolaroineesta Lance Strollista ikäviä uutisia

Lance Strollin kolaroinnin jälkiä korjattiin Singaporessa pitkään
AOP

Lauantain aika-ajoissa hurjan näköisesti kolaroinut Aston Martinin Lance Stroll ei pysty osallistumaan sunnuntain osakilpailuun.

Aston Martinin Lance Stroll joutuu jättämään sunnuntain Singaporen osakilpailun välistä. Kanadalais-belgialainen kuljettaja kolaroi lauantain aika-ajoissa hurjan näköisesti, eikä ole sunnuntain kilpailuun ajokunnossa.

Stroll menetti autonsa hallinnan Singaporen Marina Bayn kaupunkiradan viimeisessä mutkassa ja törmäsi kovaa radan suojamuureihin. Miehen auto vaurioitui pahasti ja siitä irronnutta romua korjattiin radalta pois hyvän tovin.

Stroll nousi itse autostaan ulos ja pystyi kävelemään tilanteesta pois. Mies todettiin myös vielä lauantain aikana lääkärintodistuksella ajokuntoiseksi, mutta myöhemmin kolarin vaikutukset alkoivat ilmetä.

Aston Martinilla päätettiinkin yhdessä Strollin kanssa, ettei tämä osallistu sunnuntain osakilpailuun.

– Koko tiimi on helpottunut siitä, että Lance pystyi nousemaan autosta eilisen onnettomuuden jälkeen – hän tuntee kuitenkin edelleen näin voimakkaan kolarin jälkivaikutukset, Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krack kertoi tallin tiedotteessa.

– Ensisijainen tavoitteemme on nyt, että hän toipuu täysin ja nopeasti. Olemme yhdessä päättäneet, että hän jättää tämän illan kilpailun väliin ja keskittyy sen sijaan täysillä siihen, että hän palaa ohjaamoon ensi viikonlopun Japanin Grand Prix -kisaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos