Pidetään yhteyttä

Formula 1

Siirtyykö megatähti Red Bullille? – ”Verstappen olisi edelleen ykköskuljettaja”

Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamiltonin sopimustilanne jaksaa edelleen hämmästyttää Formula-piireissä. Asiantuntija, Peter Windsorin mukaan Hamiltonin ura ei tule ainakaan jatkumaan Red Bullilla, sillä tarjolla ei olisi ykköskuskin roolia.

Mercedeksen tähtikuljettaja, Lewis Hamiltonin seuraavasta siirrosta ei ole vielä minkäänlaista tietoa. F1:n seitsenkertaisen maailmanmestarin sopimus on päättymässä, eikä jatkosta olla päästy toistaiseksi yhteisymmärrykseen.

Ferrari oli raporttien mukaan aiemmin Hamiltonin kintereillä ja jätti miehelle jättimäisen sopimustarjouksen. Hamilton ei kuitekaan tarttunut syöttiin, joten tässä vaiheessa kaikki on vielä auki.

Asiantuntija, Peter Windsor ei jaksa uskoa esiin nostettuun spekulaatioon, jossa Hamiltonia on oltu viemässä Red Bullille.

– Lewisin siirtyminen Red Bullille ei muuttaisi mitään, sillä Max Verstappen olisi edelleen tiimin ykköskuljettaja. Maxilla on todella läheiset välit Adrian Neweyn kanssa, joka on yksi Red Bullin päätekijöistä.

– Uskon, että Hamilton voisi nousta edelle muutamissa kilpailuissa, mutta olisi lähes mahdotonta päihittää Verstappenin ja Neweyn välistä yhteistyötä läpi koko kauden. Tilanne olisi sama kenelle tahansa.

– Kyse ei ole pelkästään Verstappenista, vaan hänen ja Neweyn välisestä yhteydestä.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos