Pidetään yhteyttä

Formula 1

Red Bullin kulisseissa kuohuu – Asiantuntijalta tiukka varoitus pomolle: “Ei päättyisi hyvin hänen kannaltaan”

Helmut Markon ja Christian Hornerin välit ovat huhujen mukaan tulehtuneet
AOP

Red Bull on dominoinut F1-sarjassa tällä kaudella ylivoimaisesti. Kuljettajien sekä valmistajien sarjan mestaruudet jo varmistaneen tallin kulisseissa kiehuu kuitenkin parhaillaan.

Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin ja tallin pitkäaikaisen neuvonantajan Helmut Markon välien kerrotaan menestyksestä huolimatta tulehtuneen pahasti.

Rasistisilla kommenteillaan, Sergio Pereziin liittyen, myrskyn silmään joutunut Marko olisi huhujen mukaan vaarassa saada kenkää tallista.

Entinen F1-kuljettaja ja nykyinen asiantuntija Ralf Schumacher varoitti vastikää Horneria valtataistelun mahdollisista rumista seurauksista Saksan Sky Sportille. Schumacher uskoo Hornerin hakevan asemalleen pönkitystä ottamalla lisää roolia Red Bullin sisartalli AlphaTaurilla ja olevan mahdollisesti valmis sysäämään Markon sivuun kokonaan.

Schumacher epäilee, että Horner on kuitenkin unohtanut ottaa huomioon yhden tekijän: Max Verstappenin. Saksalaisasiantuntija ei usko, että kolmannen maailmanmestaruutensa varmistanut Verstappen sulattaisi Markon mahdollisia potkuja. Verstappen ja Marko ovat hyvin läheisiä ja itävaltalaisella oli iso rooli Verstappenin F1-uran alkumetreillä.

– Hornerin ei kannattaisi lisätä tilanteessa yhtään vettä myllyyn Markon tapauksessa. Se ei välttämättä päättyisi hyvin hänen kannaltaan, Schumacher maalaili.

– Kuulemma Verstappen ei sietäisi sitä, vaan pärjäisi mieluummin ilman Horneria.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos