Pidetään yhteyttä

Formula 1

Onko talli saanut tarpeekseen? Red Bull-pomo avautui tähtikuljettajan vaikeuksista: “Se on turhauttavaa”

Christian Horner tukee Sergio Pereziä täysillä
AOP

Red Bullilla ollaan varmasti tyytyväisiä siihen, kuinka F1-kausi on toistaiseksi sujunut; kauden jokaisesta kilpailusta on napattu voitto ja tuloksena on valmistajien MM-sarjan kärkipaikka. Max Verstappen johtaa kuljettajien MM-sarjaa ylivoimaisella erolla, eikä hollantilaisen kohdalla voida oikein edes vihjata mistään vaikeuksista.

Toisin on kuitenkin tallin toisen kuljettajan, Sergio ‘Checo’ Perezin kohdalla, joka aiheuttaa parhaillaan tallille harmaita hiuksia. Meksikolainen aloitti kauden vahvasti voittamalla kaksi osakilpailua, mutta viime viikot meno on ollut tahmeaa.

Vaikeudet ovat osuneet erityisesti aika-ajoissa, joissa Perez ei ole edennyt Q3:seen kertaakaan viimeisissä viidessä osakilpailussa. Sunnuntain osakilpailuissa tekeminen on ollut parempaa, mutta urakka on lähtökohtaisesti jo valmiiksi vaikea, kun lähtöpaikka on ruudukon takarivin tuntumassa.

Perezin sopimus Red Bullin kanssa päättyy 2024 ja siirtohuhuissa miehelle metsästetään jo vimmatusti korvaajaa. Tallipäällikkö Christian Horner kuitenkin tukee miestä edelleen, joskin totesi, että aika-ajojen vaikeudet pitää saada poikki.

– Me tuemme häntä. Tiedämme, että hän pystyy siihen, tiedämme, että hän palaa takaisin ja yritämme vain varmistaa, että se tapahtuu mahdollisimman nopeasti, Horner totesi.

– Hänen on nyt vain saatava se poikki. Hän tekee sen Budapestissä, olen varma.

– On turhauttavaa, että hänen täytyy taistella takaisin koko ajan, mutta hänen on vain selvitettävä aika-ajot lauantaina ja tiiminä teemme parhaamme tukeaksemme häntä siinä.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos