Pidetään yhteyttä

Formula 1

Nyt se on varmaa! F1:ssä shokkisiirto – Seitsenkertainen maailmanmestari hyppää kilpailijan kelkkaan

Lewis Hamilton jättää Mercedeksen
AOP

F1-talli Mercedes vahvisti torstai-iltana, että Lewis Hamilton jättää tallin kauden 2024 päätteeksi.

F1-kulisseista kantautui aiemmin tänään vahvoja huhuja, joiden mukaan Lewis Hamilton ja Ferrari olisivat todella lähellä sopimusta kaudesta 2025 lähtien.

Kovinkaan kauaa huhuja ei tarvinnut pyöritellä, kun niille saatiin jo vahvistus. Mercedes kertoi torstaina, että seitsenkertaisen maailmanmestarin Hamiltonin sekä hopeanuolten tiet erkanevat kauden 2024 päätteeksi.

Mercedes vahvisti asian torstai-iltana viestipalvelu X:ssä.

– Mercedes-AMG PETRONAS F1-tiimin ja Lewis Hamiltonin tiet eroavat kauden 2024 päätyttyä. Lewis on aktivoinut viime vuonna julkistettuun sopimukseen sisältyvän option irtisanomisesta, talli kirjoitti.

Hamilton allekirjoitti viime kesänä Mercedeksen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Brittikuljettaja on ajanut Mercedeksellä vuodesta 2013 lähtien ja hän on voittanut tallissa kuusi MM-titteliä.

Hamiltonin siirtymisestä Ferrarille ollaan huhuttu tasaisin väliajoin jo vuosia. Tähän asti ne ovat kuitenkin aina osoittautuneet heppoisiksi. Tällä kertaa tilanne on kuitenkin toinen ja Ferrari vahvistikin jo odotetusti heti MErcedeksen ilmoituksen jälkeen, että Hamilton talliin liittyy kaudesta 2025 eteenpäin.

– Scuderia Ferrari on iloinen voidessaan ilmoittaa, että Lewis Hamilton liittyy talliin vuonna 2025 monivuotisella sopimuksella, Ferrarin twiitissä puolestaan vahvistettiin.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos