Pidetään yhteyttä

Formula 1

Mitä keksii Alfa Romeo kesätaulolla? – Bottakselta suoraa puhetta tallin toimista: “Vielä on paljon petrattavaa”

Valtteri Bottas Belgian GP:ssä
AOP

F1-sarjassa vetäydyttiin Belgian GP:n myötä muutaman viikon kesätauolle. Seuraavan kerran tositoimiin päästään Hollannin GP:ssä elokuun lopussa.

Formulafanit ympäri maailman varmasti toivovat, että Mercedes, Ferrari ja kumppanit löytävät kesätauon aikana jotain keinoja, joilla Red Bullin dominanssia voidaan haastaa vielä loppukaudella.

Jonkinlaisia taikatemppuja toivoo myös Valtteri Bottas ja Alfa Romeo, joilla meno viime viikonloppuna oli yhtä tasaisen harmaata kuin Belgian sää.

Bottas ajoi sunnuntain kisassa lopulta sijalle 12. Kesätauolle jouduttiin siis lähtemään tyhjin käsin, sillä pisteitä ei ollut tarjolla tälläkään kertaa.

Bottaksen kisa oli tasaisen vahva, eikä suurempia virheitä tai ongelmia nähty. Vauhti Alfa Romeolla ei kuitenkaan millään parhaillaan riitä haastaamaan oikeastaan edes pisteistä.

– Tuo oli auton vauhti. Tuntui, ettei kamalasti enempää olisi voinut tehdä. Ainoa asia oli lähdössä, jossa jouduin menemään vähän radalta ulos. Siinä meni momentum, Bottas avasi Viaplayn haastattelussa.

Alfa Romeolla riittää siis kesäpaussilla pohdittavaa, mikäli se mielii nousta mukaan pistejahtiin vielä kauden jälkimmäisellä puoliskolla. Hetkittäin tallin vauhti on ollut todella lupaavaa, mutta toisinaan vauhti on jumahtanut häntäpäähän.

– Täytyy analysoida tämä viikonloppu. Kisat eivät ole olleet täydellisiä viime aikoina. Vielä on paljon petrattavaa. Käydään ne ensin läpi ja otetaan sitten vähän happea, suomalainen tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos