Pidetään yhteyttä

Formula 1

Mercedes-tähti tylytti itseään kovin sanoin Singaporen kisan jälkeen :”V….n aloittelija!”

George Russelin kisa meni pienen virheen myötä kokonaan pilalle Singaporessa
AOP

George Russell ei ollut alkuunkaan tyytyväinen omaan suoritukseensa Singaporen GP:ssä. Mercedes-kuljettaja oli kiinni varmassa palkintopallisijassa, kunnes kaikki romuttui kilpailun viimeisellä kierroksella.

George Russell teki kohtalokkaan virheen Singaporen GP:n viimeisellä kierroksella, joka maksoi brittikuljettajalle varman palkintopallisijan ja lopulta koko kisan. Russell jahtasi vimmatusti kisaa johtanutta Carlos Saintzia sekä Lando Norrisia ja osui radan 10. Mutkassa ieman seinään, jonka johdosta mies ajautui lopulta seinämuuriin.

Hyvää vauhtia koko kisan pitänyt Russell oli luonnollisesti todella pettynyt omaan suoritukseensa. Mies luovutti lopulta, vältettävissä olleella virheellä, kolmossijan tallikaverilleen Lewis Hamiltonille ja jäi itse kisassa nollille.

– Mikä oikein olen? Joku v….n aloittelija?, Russell raivosi tiimiradiossa ulosajonsa jälkeen.

Ennen Russellin ulosajoa, Mercedes sai virtuaalisen turva-auton aikana medium-renkaat molemmille autoille alle ja hopeanuolet näyttivät väistämättä nopeammilta kuin muut radalla. Kisan voittoon lopulta ajanut Saintz taktikoi kuitenkin hienosti Norrisin kuin puskuriksi itsensä ja Mercedes-autojen väliin ja pystyi pitämään haastajat takanaan.

– Rehellisesti sanottuna, minulla ei ole sanoja, Russell harmitteli kisan jälkeen.

– Olimme mielestäni puolen auton pituuden päässä kisan voitosta. Jos olisin päässyt Landon ohi, kun minulla oli siihen tilaisuus, olisimme varmasti päässeet myös Carlosin ohi.

– Se oli se viimeinen kierros, minimaalinen keskittymiskyvyn herpaantuminen ja peli oli ohi. Pyydä anteeksi koko tiimiltä, Russell pahoitteli.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos