Pidetään yhteyttä

Formula 1

Mercedes-pomolta kryptinen päivitys Hamiltonin sopimustilanteeseen: “Jotain sieltä suunnilta”

Toto Wolff avasi Lewis Hamiltonin sopimustilannetta

Lewis Hamiltonin sopimustilanne Mercedeksellä on ollut lajin yksi kuumimmista puheenaiheista viime kuukausina.

Kun tämän kauden maailmanmestaruus voitaisiin melkein jo jakaa Red Bullin Max Verstappenille, on moni suunnannut katseitaan jo ensi kauden mestaruuskamppailuun.

Lewis Hamilton on vahvistanut jatkavansa uraansa ja tavoittelevansa vimmatusti uransa kahdeksatta maailmanmestaruutta. Mutta missä tallissa, sitä ei vielä varmaksi tiedetä.

Hamilton on vakuutellut olevansa keskittynyt ainoastaan Mercedekseen ja tallin kanssa jatkosopimuksen solmimiseen. Samaa on vakuutellut myös tallin tallipäällikkö Toto Wolff, mutta siltikään mustaa ei vielä ole saatu valkoiselle.

– Olen edelleen hyvin luottavainen, että sopimus saadaan tehtyä. Haluamme tehdä sen superhyvin, ja jokaista yksityiskohtaa myöten, Wolff kommentoi tilanteesta.

Hamiltonin nykyinen sopimus Mercedeksen kanssa kestää kauden loppuun saakka, joten aikaa jatkosopimuksen solmimiseen toki vielä on. Neuvottelujen pitkittyminen on kuitenkin saanut monet pohtimaan, että mikä neuvotteluja viivästyttää. Jos molemmat osapuolet kerran ovat halukkaita saamaan sopimuksen syntymään, miksei sopimukseen olla vielä päästy?

– Tässä ei ole kyse rahasta. Kyse on tulevaisuudesta, siitä, mitä haluamme tehdä oikein ja sitten optimoida.

– Emme puhu enää rahasta tai kestosta, vaan muista aiheista.

Itävaltalainen ei mitään kovinkaan konkreettista sopimustilanteen aikataulusta sanonut, vaan hämmensi ennemminkin hieman kryptisellä kommentilla:

– Jonkin aikaa, mies totesi uuden jatkosopimuksen kestosta.

– Britit sanovat, että pari tarkoittaa kahta ja amerikkalaiset sanovat, että pari tarkoittaa muutamaa, jotain sieltä suunnilta. Useita, mies kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos