Pidetään yhteyttä

Formula 1

Max Verstappenilta kovaa tylytystä Lewis Hamiltonin “tehopyhästä” ehdotuksesta: “Niin se vain menee F1:ssä”

Lewis Hamilton ja Max Verstappen Australian GP:ssa
AOP

Max Verstappen iski takaisin Lewis Hamiltonin kommentteihin sääntömuutoksista liittyen ja kutsui seitsenkertaista maailmanmestaria “tekopyhäksi”.

Lewis Hamilton on kehottanut FIA:ta ottamaan käyttöön päivämäärän, jolloin F1 -tiimit voisivat aloittaa ensi kauden autonsa työstämisen. Seitsenkertainen maailmanmestari nimittäin uskoo, että Red Bullin tämän kauden dominanssi on jo niin ylivoimaista, että talli voisi hyvillä mielin keskittyä jo täysin ensi kauden auton työstämiseen.

Tämä antaisi Red Bullille Hamiltonin mukaan epäreilun etulyöntiaseman.

Max Verstappen ei brittikuljettajan ehdotusta pureskelematta niellyt. Hollantilainen nosti esiin ironian Hamiltonin ehdotukseen liittyen ja viittasi Mercedeksen dominointiin vuosina 2014-2021.

– Emme puhuneet siitä silloin, kun hän voitti mestaruutensa, joten en usko, että meidän pitäisi puhua siitä nytkään, Verstappen tylytti.

– Näin Formula 1 toimii. Kun sinulla on kilpailukykyinen auto, se on hienoa. Mutta jossain vaiheessa on tietysti katsottava myös ensi vuotta eteenpäin.

Verstappen piti Hamiltonin ehdotusta tekopyhänä ja uskoi, että Mercedeksellä olisi kovin toisenlainen ääni kellossa, mikäli tallien roolit olisivat vastakkaiset.

– On tietysti normaalia, että takana olevat ihmiset sanovat tällaisia asioita, mutta heidän ei pitäisi myöskään unohtaa, että kun he voittivat, miltä se näytti ja jos ihmiset kommentoisivat tällaisia asioita – he kommentoisivat vähän eri tavalla, mutta niin se menee Formula 1:ssä, hollantilainen kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos