Pidetään yhteyttä

Formula 1

Lewis Hamilton laskee päiviä, että pääsee pois Mercedeksen F1-autosta: “Luojan kiitos, enää kaksi kisaa”

Lewis Hamilton
AOP

F1-kauden kolmanneksi viimeinen osakilpailu ajettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa Brasiliassa.

Brasilian GP osoittautui monille talleille vaikeaksi ja keskeytyksiä nähtiin monia. Kärkitallien osalta Mercedes oli se, joka kipuili São Paulossa eniten.

Kovin odotuksin viikonloppuun lähtenyt Mersu putosi korkealta ja kovaa. Lewis Hamilton linkutti vain vaivoin kahdeksanneksi autolla, josta ei ollut haastamaan oikein ketään sunnuntaina. George Russellin meno ei näyttänyt paljoa paremmalta ja britin kilpailu keskeytyikin lopulta moottorivian takia.

Seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton ei peitellyt pettymystään kisan jälkeen ja myönsi odottavansa, että Mercedeksen W14-auto saadaan jätettyä taakse.

– Auto toimii välillä hyvin ja välillä huonosti. Se on niin epäjohdonmukainen kierroksen aikana, joten meidän on selvitettävä, mistä se johtuu, Hamilton tuumi.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff myönsikin, että tallin auton kehitys tällä kaudella on ollut ennemminkin kuin laastareiden lätkimistä ongelmien päälle kuin auton kokonaisvaltaista ja johdonmukaista kehittämistä.

– Olemme melko hitaita suorilla ja melko hitaita mutkissa. Tämä on unohdettava, mutta toivottavasti opimme paljon tästä päivästä, Hamilton totesi.

Ei liene siis mikään yllätys, että Hamilton odottaa jo kovin, että tallin W14-auto jää historiaan.

– Vielä kaksi kisaa tällä autolla ja sitten toivottavasti ei enää sillä ajamista. Luojan kiitos!, Hamilton täräytti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos