Pidetään yhteyttä

Formula 1

Lewis Hamilton ei “yllättynyt” Red Bull pomon rasistisista kommenteista: “Rehellisesti sanottuna…”

Helmut Marko ei ollut tyytyväinen Red Bull kuljettajien kahinointiin
AOP

Lewis Hamilton pitää Red Bull -pomo Helmut Markon kommentteja Sergio Perezistä “mahdottomina hyväksyä”, mutta ei kuitenkaan ole “yllättynyt” niistä.

Red Bullin pitkäaikainen neuvonantaja Helmut Marko on ollut kovan kritiikin kohteena viime aikoina Sergio Perezistä laukomiensa kommenttien vuoksi.

– Pitäkäämme mielessä, että hän on eteläamerikkalainen ja siksi hänen keskittymisensä ei ole samalla tasolla kuin Maxilla [Verstappenilla] tai Sebastianilla [Vettelillä], Marko täräytti aiemmin tällä viikolla.

Meksikolainen Perez on useasti tällä kaudella ollut Markon kritiikin kohteena ja itävaltalaispomo on arvostellut tämän vaihtelevia esityksiä tiukoin sanoin. Monien formulafanien mukaan Marko on tällä kertaa mennyt kuitenkin liian pitkälle ja miehelle vaaditaan potkuja rasististen kommenttien takia.

Myös F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton pitää Red Bull pomon sanomisia “mahdottomina hyväksyä”.

– Rehellisesti sanottuna, en ole yllättynyt, Hamilton heitti Singaporen GP:n alla Sky Sports F1:n haastattelussa.

– Samaan aikaan kun sanomme, että urheilussa ei ole yhtään sijaa syrjinnälle, – eikä pitäisikään olla – johtajien ja hänen asemassaan olevien ihmisten tällainen kommentointi ei ole hyväksi sille tavoitteelle.

Hamilton, joka on itsekin joutunut rasistisen kommentoinnin kohteeksi, näkee, että työtä tasapuolisuuden sekä suvaitsevaisuuden eteen on vielä tehtävä.

– Mielestäni se vain korostaa ensinnäkin sitä työtä, joka on vielä tehtävänä. Taustalla on paljon ihmisiä, jotka todella yrittävät torjua tällaisia asioita, mies myönsi.

– Se on kuitenkin vaikeaa, kun johdossa on tuollaisia ihmisiä, joilla on tuollainen ajattelutapa, joka estää meitä edistymästä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos