Pidetään yhteyttä

Formula 1

Lewis Hamilton arvostelee kohupäätöstä: ”Tämä on Red Bullin tapa toimia”

Lewis Hamilton
AOP

Nyck de Vriesin saamat potkut AlphaTaurilta jakavat edelleen mielipiteitä. Miehen suoritukset jäivät todella vaatimattomiksi, mutta erotuspäätöstä on myös pidetty turhan hätäisenä. Mercedes-tähti, Lewis Hamilton myöntää tuntevansa sympatiaa de Vriesiä kohtaan.

Britannian GP jäi toistaiseksi Nyck de Vriesin viimeiseksi Formula 1:ssä. Alkukauden 10 ensimmäisessä osakilpailussa ilman pisteitä jäänyt hollantilainen sai runsaasti kriitikkiä otteistaan ja lopulta hänet vapautettiin tehtävistään.

Kuten hyvin tiedetään, de Vriesin paikan peri Daniel Ricciardo, joka ehti odotella omaa tilaisuuttaan jo pitkään. Lajin seitsenkertainen maailmanmestari, Lewis Hamilton myöntää The Independentille olevansa iloinen Ricciardon puolesta, mutta harmittelee samaan aikaan de Vriesin kohtaloa.

– En ollut yllättynyt nähdessäni Danielin palaavan, mutta Nyckiä koskenut päätös löi minut ällikällä. Hän on todella lahjakas nuori mies ja erittäin mukava tyyppi. Hänen tulevaisuutensa on kirkas ja hänellä tulee riittämään mahdollisuuksia. Tämä on kuitenkin Red Bullin tapa toimia.

De Vriesin paikan ottanut Ricciardo on myöntänyt avoimesti tavoittelevansa kuljettajan paikkaa Red Bullilta. Kyseinen mahdollisuus saattaa aueta ensi kaudella riippuen Sergio Perezin tilanteesta.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos