Pidetään yhteyttä

Formula 1

Legendalta kova väite Red Bullista: ”Tarvitsevat kaksi samalla tasolla olevaa kuljettajaa”

Mika Häkkinen
AOP

Sergio Perezin tilanne oli yksi päättyneen F1-kauden polttavimmista puheenaiheista. Lahjakas meksikolaispilotti jäi todella pahasti Max Verstappenin varjoon, eikä pystynyt haastamaan tätä toden teolla missään vaiheessa. Mika Häkkinen antaa Perezin tulevaisuudesta oman arvionsa.

Red Bullin työnjako oli päättyneellä kaudella erittäin selkeä. Max Verstappen paistetteli suuremmassa valokeilassa ja voitti kolmannen peräkkäisen maailmanmestaruutensa. Sergio Perez jäi soittamaan kakkosviulua, eikä missään vaiheessa pystynyt uhkaamaan tallikaverinsa valta-asemaa.

Miesten välillä kipinöi kauden mittaan ajoittain, mutta suuremmilta tunteenpurkauksilta vältyttiin Verstappenin ylivoiman ollessa kilometrien mittainen. Verstappenin työpaikka on luonnollisesti taattu, mutta Perezin kohdalla tilanne on toisenlainen. Meksikolaisen sopimus umpeutuu kauden 2024 jälkeen.

Lajin kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ei usko, että Perez kuuluu tallin pitkän aikavälin suunnitelmiin.

– Toinen kuljettaja on lähestulkoon aina hitaampi ja tässä tapauksessa se on ollut Perez. Tämä on käynyt hyvin selväksi. Jos hitaampi kuljettaja tekee parhaansa tiimin eteen ja pysyy suhteellisen lähellä nopeammasta kuskista, ei ongelmia pääse syntymään.

– He tarvitsevat kuitenkin kaksi samalla tasolla olevaa kuljettajaa. En näe Perezin tulevaisuuden olevan Red Bullilla, Häkkinen tuumii.

Lähde: PlanetF1

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos