Pidetään yhteyttä

Formula 1

Laitetaanko Aston Martinilla tuulemaan? – ”Fernandon täytyy tuntea asemansa uhatuksi”

Lance Stroll
AOP

Lance Stroll aloitti kautensa lupaavasti, mutta viime aikoina kanadalaisen tuloskunnossa on tapahtunut selkeä notkahdus. Entinen F1-huippu, Nico Rosberg kehottaa Aston Martinia pitämään Strollin tilannetta tarkasti silmällä.

Moni povasi Lance Strollille vaikeaa alkukautta tämän murretua molemmat ranteensa pyöräilyonnettomuudessa. Vaikka väliin jäi liuta tärkeitä harjoituksia, Stroll hyppäsi kuitenkin puikkoihin heti ensimmäisessä osakilpailussa. Kanadalaiskuljettaja pystyi suoriutumaan alkukaudella tasaisesti ja antamaan painetta tiimoverilleen Fernando Alonsolle.

Strollin vauhti on viime aikoina alkanut hiipua pahemman kerran ja mies on näyttänyt kadottaneen itseluottamuksensa. Alonso puolestaan on pystynyt pitäämään suoritustasonsa korkealla.

Entinen Mercedes-kuljettaja, Nico Rosberg pitää Daily Mirrorin mukaan Strollin ja Alonson välisen kilpailuasetelman heikkenemistä ongelmallisena koko tiimin kannalta.

– Stroll näytti alkukaudella pystyvän vastaamaan Alonson vauhtiin, mutta jotain vaikuttaa tapahtuneen hänelle.

– En ymmärrä, mistä tässä oikein kiikastaa. Aston Martinilla ei ole kuitenkaan varaa siihen, että toinen kuljettaja alisuorittaa jatkuvasti. Fernandon täytyy tuntea asemansa uhatuksi.

– Lancen täytyy pystyä nousemaan takaisin aiemmalle tasolleen, tai sitten heidän on harkittava hänen korvaamistaan uudella kuljettajalla.

Mainos
1 kommentti
Tilaa
Ilmoitus

1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Äänet
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos