Pidetään yhteyttä

Formula 1

Johtaako ulosajo potkuihin? F1-tähti myöntää: ”Se oli minun virheeni”

Sergio Perez, Red Bull
AOP

Perjantaina järjestettyjen F1:n vapaiden harjoitusten suurimmaksi puheenaiheeksi nousi Sergio Perezin ulosajo. Meksikolainen ajoi ulos pahannäköisesti ja hänen autonsa kärsi suurta vahinkoa. Tapahtunut on nostattanut Perezin ympärillä vellovat potkuhuhut uusiin sfääreihin.

Ennen käynnissä olevan F1-kauden alkua mediassa spekuloitiin sillä, että pystyisikö Sergio Perez haastamaan Max Verstappenia jopa Red Bullin ykköskuljettajan paikasta. Ensimmäisen kymmenen osakilpailun jälkeen ääni on kuitenkin muuttunut.

Perezin huonot suoritukset ovat saaneet aikaan valtavan huhumylläkän ja hänen uskotaan olevan potku-uhan alaisena. Huhuja on ruokkinut entisestään Daniel Ricciardon paluu Red Bullin tytärtallin AlphaTaurin rattiin. Ricciardo on myöntänyt suoraan, että ajaminen Red Bullilla on yksi hänen selkeistä tavoitteistaan.

Perjantaina järjestettyjen vapaiden harjoitusten jälkeen Perezin asema ei ainakaan kohentunut, sillä meksikolainen ajoi pahannäköisesti ulos radalta. Mies säilyi vahingoittumattomana, mutta auto otti pahasti osumaa. Perez otti tilanteeseen jälkikäteen kantaa.

– Se oli minun virheeni. Mekaanikot ovat kuitenkin tehneet loistavaa työtä ja saaneet auton jälleen kasaan.

Niin tai näin, mutta on selvää, että ulosajon myötä paine Perezin yllä ei ainakaan helpottunut.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos