Pidetään yhteyttä

Formula 1

Hurja ulosajo Las Vegasin GP:ssä! – McLaren-tähti vietiin sairaalaan

Lando Norris ajoi Las Vegasin GP:ssä ulos
AOP

Las Vegasin dramaattisessa GP:ssä nähtiin hurja ulosajo, kun autonsa hallinnan menettänyt Lando Norris ajoi lujaa päin seinää.

Las Vegasin GP:stä saatiin lopulta jännittävä ja tapahtumarikas kisa, vaikka viikonloppu hieman haparoivin askelin alkoikin. Yksi sunnuntaiaamuna Suomen aikaa ajetun kilpailun merkittävimmistä tapahtumista nähtiin heti kisan alkukierroksilla, kun McLarenin Lando Norris ajoi hurjan näköisesti ulos.

Norris menetti autonsa hallinnan ja rysäytti kylki edellä kovasta vauhdista päiten radan seinää. Norris kertoi tärskyn jälkeen tiimiradiossa olevansa kunnossa. Isku oli kuitenkin sen verran hurja, että brittikuljettaja vietiin radalla lääkintäkeskukseen tarkistettavaksi.

Kilpailun ollessa vielä käynnissä, McLaren ilmoitti, että Norris oli viety varotoimenpiteenä vielä sairaalaan lisätutkimuksiin.

– Lando siirrettiin aiemmin tapahtuneen välikohtauksen jälkeen radan terveyskeskukseen ja nyt hänet on viety yliopistolliseen terveyskeskukseen lisätutkimuksia varten, talli tiedotti.

Myöhemmin talli tiedotti, että Norris oli päässyt sairaalasta pois ja mies palasi Las Vegasin katuradalle tiimin mukaan.

McLarenin toinen kuljettaja Oscar Piastri ajoi kisassa kymmeneksi ja nappasi vielä yhden lisäpisteen kisan nopeimmasta kierroksesta.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos