Pidetään yhteyttä

Formula 1

Huhumyllyssä vellova Valtteri Bottas optimistisena Imolassa: “Vaatii täydellisyyttä joka ikisellä osa-alueella”

Valtteri Bottas optimistisena Imolassa
AOP

Kick Sauberin Valtteri Bottas on tänä viikonloppuna Italian GP:ssä spekulaatioiden pyörteessä, kun huhut miehen ensi vuoden tallista vellovat.

Valtteri Bottas oli huhujen mukaan viettänyt 15 minuuttia Imolassa keskustellen Williamsin tallipäällikkö James Vowelsin kanssa, mikä sai huhumyllyn pyörimään suomalaisen ensi kauden talliin liittyen.

Bottas itse keskittyy kuitenkin Italiassa omaan tekemiseen ja jättää spekulaatiot vielä huomioimatta. Tavoite suomalaisella ja Sauberilla on sama kuin jokaisessa kauden aiemmassakin viikonlopussa: pistetilin avaus.

– Mentaliteetti tähän viikonloppuun on, että otetaan uusi alku ja Koitetaan uudestaan. Ei ole vielä yhtään pistettä, niin jos nyt onnistuisi, Bottas ennakoi Viaplayn haastattelussa.

– Se vaatii täydellisyyttä joka ikisellä osa-alueella, se on niin tiukkaa, suomalainen muistutti.

Miamin vaikean viikonlopun jälkeen autoon on jälleen tehty Sauberilla päivityksiä ja varikkopysähdysten ongelmien pitäisi olla nyt selätetty.

– Viimeiset päivitykset tehty joiden pitäisi estää ongelmat varikkopysähdyksissä. Se on positiivista. Ihan varmasti on nyt enemmän luottoa siihen, Bottas totesi.

Yhteistyö uuden kisainsinöörin kanssa on Bottaksen mukaan myös lähtenyt hyvin käyntiin.

– Hommat on lähtenyt paremmin käyntiin. Pystyimme viettämään aikaa yhdessä ja ymmärrämme toisiamme. Kaikki on käyty yhdessä läpi ja pyritään nyt suoriutumaan paremmin, suomalainen kommentoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos