Pidetään yhteyttä

Formula 1

Huhumylly kiihtyy! – Yllätysnimestä Lewis Hamiltonin korvaaja? – ”Toto pelkää…”

Toto Wolff
AOP

Mercedeksen tallipäälliköllä Totolla Wolffilla on erittäin tärkeä päätös tehtävänään lähikuukausien aikana.

Mercedeksen kehitys näyttää junnaavan paikoillaan. Tämä ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Lewis Hamiltonin lähestyvään siirtymiseen Ferrarille on reagoitava.

Seitsenkertaisen maailmanmestarin korvaaminen ei luonnollisesti tule olemaan helppoa, ja vaikka George Russell on osoittautunut hyvin luotettavaksi, on epäselvää, onko hän tällä hetkellä valmis olemaan selkeä ykköskuljettaja.

On siis ymmärrettävää, miksi Wolff ei halua hätiköidä päätöksensä kanssa.

Entinen F1-kuljettaja Christijan Albers uskoo, että Wolff pelkää tehdä sopimuksen Carlos Sainzin kanssa, jota on pidetty yhtenä korvaajaehdokkaana Hamiltonille.

Vaikka 29-vuotias onkin ollut liekeissä Ferrarille tällä kaudella, Albers uskoo, että hänen kohdallaan riittää kysymysmerkkejä.

– Hän (Sainz) on vaikeassa tilanteessa, koska olemassa on tietenkin pieni mahdollisuus Red Bullilla, Albers kertoo F1 Oversteerin mukaan.

– Näistä kahdesta (Max Verstappen ja Sainz) on riittänyt puhetta, mutta kuten muistamme heidän ajoistaan Toro Rossolla, että se ei mennyt hyvin.

– Sen lisäksi Sainzilla on saumoja siirtyä Mercedekselle, mutta Toto pelkää sopimuksen tekemistä, koska hän on epätasainen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos