Pidetään yhteyttä

Formula 1

Hamiltonin kunnianhimoinen aikataulu historialliselle tavoitteelle: “Jos ei ensi vuonna niin sitä seuraavana”

Lewis Hamilton jättää Mercedeksen
AOP

Lewis Hamilton uskoo, että voi saavuttaa maailmanmestaruuden Mercedeksen kanssa jo ensi vuonna.

Historiallinen kahdeksas maailmanmestaruus lipesi brittikuljettaja Lewis Hamiltonin otteesta Abu Dhabin osakilpailun ratkaisuhetkillä vuonna 2021. Kilpailujohdon kiistanalainen päätös maksoi Hamiltonille lopulta mestaruuden.

Selvää on, että niin Hamilton kuin Mercedeskin kokevat, että mestaruus “ryöstettiin” heiltä tuolloin ja tiimin tavoitteena on siitä lähtien ollut kavuta takaisin huipulle. Kukaan ei kuitenkaan varmasti osannut ennustaa, että mestaruuden menetykseen päättyisi samalla myös Mercedeksen vuosia kestänyt dominanssi F1-sarjassa.

Kahdeksas maailmanmestaruus tekisi Hamiltonista lajin kuninkaan, mutta sen saavuttaminen ei ole helppoa. Viime vuodet ovat Mercedeksellä olleet vaikeita ja samaan aikaan Red Bull on kuronut melkoista välimatkaa haastajiinsa.

38-vuotias Hamilton ei kuitenkaan ole valmis luovuttamaan unelmansa suhteen, vaan metsästää historiallista kahdeksatta mestaruutta vimmatusti. Moni spekuloi, onko Mercedes oikea paikka siihen, mutta Hamilton uskoo, että voi saavuttaa mestaruuden juurikin Mersun kanssa.

– Uskon todella, että tämän tiimin kanssa voimme voittaa lisää maailmanmestaruuksia ja kilpailuja yhdessä, Hamilton vakuutteli.

Miehen uskosta kertoo myös vastikää solmittu kahden vuoden jatkosopimus hopeanuolten kanssa.

– Uskon todella, että mikäli se [maailmanmestaruus] ei tapahdu ensi vuonna, tapahtuu se sitten sitä seuraavana, Hamilton kertoi itsevarmana.

– Jos emme saavuta sitä vielä ensi vuonna, niin jatkamme työskentelyä sitä kohden.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos