Pidetään yhteyttä

Formula 1

Ferrarin tallipäällikkö paljasti: Tallin tähtikuljettajan kanssa hätäkokous: “Joskus hän menee yli rajojen”

Siirtyykö Adrian Newey Ferrarin leipiin? Kuvassa Charles LecLerc.
Pixabay

Ferrarin tallipäällikkö on paljastanut, että tallin ja tähtikuljettaja Charles Leclercin välillä käytiin hätäkokous monacolaisen tekemien virheiden takia.

Ferrari-pomo Frédéric ‘Fred’ Vasseur on paljastanut pitäneensä Charles Leclercin kanssa kokouksen tämän kauden alussa tekemien ”virheiden” vuoksi, mutta vakuutti, että sopimusneuvottelut monacolaiskuljettajan kanssa ovat edelleen käynnissä.

Leclercin alkukausi F1:ssä ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Mies on saavuttanut ainoastaan yhden podiumsijoituksen ajamalla kolmannelle sijalle Azerbaidzanin osakilpailussa huhtikuussa. Tämän jälkeen meno on ollut tahmeaa ja tallikaveri Carlos Sainzkin on karannut jo 14 pisteen päähän.

Ja nyt Vasseur on paljastanut, että juuri tietyt monacolaiskuljettajan tekemät virheet – muun muassa kolari Miamin GP:n aika-ajoissa – johtivat hätäkokoukseen osapuolten välillä.

– Charles pystyy toisaalta tekemään taikoja karsinnoissa. Menemään pidemmälle. Mutta joskus hän menee yli rajojen, hakee aina maksimia, vaikka auto ei pysty sitä antamaan, Vasseur kertoi.

– Hän haluaa aina voittaa, joten hän voi tehdä virheitä, kuten kauden alussa. Puhuimme siitä yhdessä.

Vasseur kuitenkin jatkoi vakuuttelemalla, että Ferrari näkee Leclercin edelleen tärkeänä osana tiimin tulevaisuutta ja myönsi, että sopimusneuvottelut monacolaiskuljettajan kanssa pyritään käymään lähiviikkoina.

– Juuri nyt jatkosopimuksen esittely olisi häiriöksi. Tärkeintä on, että kuljettajat tekevät yhteistyötä auton kehittämiseksi. Sitten kesällä tai sen jälkeen alamme puhua siitä, Vasseur kertoi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos