Pidetään yhteyttä

Formula 1

Ferrari lähellä toista kovan luokan kaappausta? – ”Mihin tahansa hän koskee, hän voittaa”

Siirtyykö Adrian Newey Ferrarin leipiin? Kuvassa Charles LecLerc.
AOP

Adrian Neweyn tulevaisuus on erittäin mielenkiintoinen sivujuonne jo nyt kiehtovilla kuljettajamarkkinoilla ennen Formula 1 -kautta 2025.

Puolet F1:n lähtöruudukon paikoista on vielä täyttämättä ensi kauden osalta. Nico Hulkenberg on viimeisin kuljettaja, joka vahvisti paikkansa ensi vuonna, kun hän vaihtaa Haasin Sauberiin.

Kuljettajaspekulaatioiden lisäksi, yksi viime viikkojen suurimmista puheenaiheista on ollut Adrian Neweyn tulevaisuus. Entinen F1-kuljettaja Ricciardo Patrese näkisi hyvän ystävänsä erittäin mielellään Ferrarilla.

Patrese tuntee 65-vuotiaan Neweyn luonteen ja ymmärtää, kuten moni muukin, kuinka tärkeä hän olisi minkä tahansa tiimin menestykselle Formula 1:ssä.

– Jos Adrian tulee, me voitamme. Meidän on vain tiedettävä, tuleeko hän todella, Patrese tuumi F1 Oversteerin mukaan.

– Tunnen hänet hyvin, olemme ystäviä, olemme rakentaneet erinomaiset suhteet Williamsilla viettämieni vuosien aikana. Tiedän, että hän on hyvin onnellinen kotonaan, hän rakastaa olla Englannissa.

– Luin lehdistä, että hän olisi lähdössä Red Bullilta ja siirtymässä mahdollisesti Ferrarille. Se saisi minut hyvin iloiseksi ja voisin käydä tapaamassa häntä useammin. Ja myös sen takia, että mihin tahansa hän koskee, hän voittaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos