Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-tähti selitteli katastrofaalisia aika-ajojaan: “Sellaista sattuu”

Lewis Hamiltonin aika-ajot Kiinan GP:ssä menivät pahasti penkin alle
AOP

Kiinan aika-ajot olivat Lewis Hamiltonille täydellinen mahalasku ja seitsenkertainen maailmanmestari jäikin nolosti heti aika-ajojen ensimmäiseen osioon.

Pudotus lauantaiaamun sprintistä, vain pari tuntia myöhemmin ajettuihin aika-ajoihin, oli Mercedes-tähti Lewis Hamiltonille pitkä ja kivulias.

Brittitähti oli sprintin aika-ajoissa perjantaina kiinni paalupaikassa, kun McLarenin Lando Norrisin kärkiaika hylättiin. Päätös vedettiin kuitenkin takaisin ja Hamilton lähti lauantaina sprinttiin toisesta lähtöruudusta.

Seitsenkertainen maailmanmestari onnistui kuitenkin ajamaan hyvän kisan ja juhli lopulta kauden toistaiseksi parasta sijoitustaan, ollen Max Verstappenin jälkeen toinen.

Odotukset olivat Mercedes-leirissä siis varmasti vahvan aamupäivän jälkeen kovat myös iltapäivän aika-ajoihin. Todellisuus oli kuitenkin kovin erilainen ja todella karu.

Tuloksena oli karsiutuminen heti aika-ajojen ensimmäisessä osiossa ja surkea 18:s lähtöruutu huomiseen kisaan.

Selvästi pettynyt Hamilton selitteli epäonnistumistaan Sky Sportsille:

– Kamppailin, hän myönsi.

– Tein massiivisia muutoksia aika-ajoihin, mitkä eivät olleet liian huonoja joissakin paikoissa. En kuitenkaan pystynyt pysähtymään mutkassa 14. Se on mitä on, brittitähti harmitteli.

– Aion antaa parhaani, mutta 18. sija on aika huono. Kun tein muutoksia asetuksiin, ajattelin, että ’huonommaksi se ei varmasti voi mennä’, ja niin kävi. Sellaista sattuu.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos