Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-tähdeltä paljastus lajin hurjista paineista: “Se luo hullun kilpailuasetelman”

Daniel Ricciardo avautui F1:n kovista paineista
AOP

Kilpailu kuljettajapaikoista on F1-sarjassa äärimmäisen kovaa. Paikkoja ei montaa ole ja tie huipulle on äärimmäisen vaikea. AlphaTaurin Daniel Ricciardo paljasti oman näkemyksensä lajin erityislaatuisesta kilpailudynamiikasta.

AlphaTaurin Daniel Ricciardo tietää kokemuksesta, kuinka haastavan matkan jokainen kuljettaja käy läpi päästäkseen autourheilun huipulle. Australialaisen matkaan on mahtunut niin menestystä kuin myös pettymyksiä.

F1-sarjassa on tilaa ainoastaan 20 kuljettajalle, joten kilpailu on luonnollisesti äärimmäisen kovaa ja paineet suoriutua hyvin valtavat. Ricciardo paljasti omat kokemuksensa lajin kulisseista Jimmy Kimmelin haastattelussa vastikää.

– En usko, että monessakaan lajissa kenttä on näin pieni.

– Kun pääsee huipulle, jossa tilaa on todella vähän, se luo hullun kilpailuasetelman meidän kuljettajien välille, aussikuljettaja paljasti.

Ricciardo korosti kuitenkin, että kovasta kilpailuasetelmasta huolimatta, kuljettajien välillä vallitsee kunnioitus.

– Mutta sen myötä myös kunnioitusta on hullun paljon, koska olemme kaikki tietoisia niistä esteistä ja uhrauksista mitä olemme tehneet päästäksemme tähän pisteeseen.

– Joten kunnioitus on aina läsnä ja uskon, että koska ajamme kilpaa kovaa ja se on vaarallistakin, niin kilpailua on aina, mutta meillä on myös jotain aika hienoa yhteistä, mies tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos