Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-skandaali syvenee! – Kohupomo valitsi puolen Massan ja Hamiltonin välisessä MM-kiistassa

Felipe Massa vaatii vuoden 2008 maailmanmestaruutta itselleen
AOP

Entinen F1-pomo Bernie Ecclestone on ilmoittanut seisovansa Lewis Hamiltonin puolella vuoden 2008 maailmanmestaruusjupakassa.

Felipe Massa yrittää oikeusteitse kääntää vuoden 2008 maailmanmestaruuden itselleen. MM-titteli ratkottiin brasilialaisen Massan ja Lewis Hamiltonin välillä kauden viimeisessä kilpailussa ja Hamilton varmisti uransa ensimmäisen mestaruuden yhden pisteen turvin.

Massa kuitenkin uskoo, että mestaruus riistettiin häneltä jo aiemmin kaudella, kun miehen kilpailu Singaporessa meni penkin alle F1-maailmaa kuohuttaneen tilanteen myötä. Massan mukaan hän olisi voittanut mestaruuden vuonna 2008, jos Renaultin Nelson Piquet Jr. ei olisi kolaroinut tallin pyynnöstä tarkoituksella Singaporen GP:ssä ja auttanut näin tallikaveriaan Fernando Alonsoa voittoon.

Massa vetoaa nyt FIA:aan ja pyrkii saamaan 15 vuotta tapahtumien jälkeen Singaporen kisan tulokset mitätöidyiksi, mikä toisi kauden mestaruuden brasilialaiselle.

Entinen F1-pomo Bernie Ecclestone on antanut tapauksesta ailahtelevia kommentteja. Vielä aiemmin tämän vuoden keväällä mies myönsi, että Massalta ryöstettiin mestaruus, mutta myöhemmin F1-pohatta veti sanomisiaan takaisin.

– Häneltä huijattiin titteli, jonka hän ansaitsi, Ecclestone myönsi aiemmin.

Nyt Singaporen GP:n alla, Ecclestone on kuitenkin selvästi asettunut Hamiltonin puolelle tapauksessa ja 92-vuotias mies pitää täysin mahdottomana, että Massa onnistuisi kääntämään MM-tittelin vielä itselleen.

– Massan tiimi on vain rahan perässä, Ecclestone tylytti.

– Mutta mahdollisuudet siihen [maailmanmestaruuden saamiseen] ovat nolla. Hamilton ja Mercedes olisivat myös voineet nostaa kanteen FIA:aa vastaan Abu Dhabissa ajetun, ei kovin puhtaan, vuoden 2021 finaalin jälkeen, mies tuumi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos