Pidetään yhteyttä

Formula 1

F1-legenda lyttää Mercedes-tähden mahdollisuudet: ”Hän vaikuttaa kylläiseltä”

Sir Jackie Stewart
AOP

Lewis Hamilton allekirjoitti Mercedeksen kanssa kaksivuotisen ja lähes 200 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Britin tulevaisuudelle saatiin näin ollen selvyys, mutta Sir Jackie Stewart ei usko tämän pystyvän horjuttamaan tulevina vuosina Max Verstappenin valta-asemaa.

Mercedeksen ja Lewis Hamiltonin väliset neuvottelut ovat keränneet jo pidemmän aikaa runsaasti palstatilaa. Umpikujaan ajautunut tilanne lähti pikkuhiljaa purkautumaan ja osapuolet pääsivät vihdoin sopuun vuoteen 2025 kestävästä diilistä, joka takaa Hamiltonille ruhtinaalliset vuosiansiot.

Mersu ei ole pystynyt tällä kaudella haastamaan Red Bullia, joka oli jälleen nähtävillä viikonloppuna käydyssä Italian GP:ssä. Kilpailu päättyi Red Bullin kaksoisvoittoon Hamiltonin jäätyä kuudenneksi.

Entinen F1-tähti, Sir Jackie Stewart uskoo saman kaavan jatkuvan myös tulevaisuudessa, vaikka kertookin arvostavansa Hamiltonin kykyjä.

– On selvää, että Hamilton on yksi lajin kaikkein aikojen parhaista. Täytyy kuitenkin muistaa, että kun Mercedes hallitsi F1:tä, heille ei löytynyt haastajaa.

– Hamilton kävi kovimmat kilpailunsa omaa tallitoveriaan vastaan ja suoriutui lähes aina voittajana.

– Vuonna 2016 maailmanmestaruus meni kuitenkin Nico Rosbergin nimiin. Vaikka Rosberg ei ollut kaikkein lahjakkain kuljettaja hänellä oli valtava voitonnälkä. Hamilton vaikuttaa kylläiseltä, eikä heidän nopeutensa riitä.

Lähde: Daily Mirror

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos